Tabere pentru adulţi – unii fac „dezvoltare personală” sau se caţără pe munte, alţii învaţă cititul rapid

Şomerii dărâmaţi vin să se repare psihic într-o tabără la Predeal, pe aproape 500 de euro; iubitorii de escalade îşi "cumpără" patru zile de căţărări în Bulgaria, cu 350 de lei; iar ciudaţii care vor să înveţe tehnica citirii rapide, o fac în taberele speciale, pe 1.000 de lei, informează Gândul.

948 afișări
Imaginea articolului Tabere pentru adulţi – unii fac „dezvoltare personală” sau se caţără pe munte, alţii învaţă cititul rapid

Tabere pentru adulţi – unii fac „dezvoltare personală” sau se caţără pe munte, alţii învaţă cititul rapid (Imagine: Shutterstock)

După primul şomer care s-a cerut în tabără să-şi recapete încrederea în sine, s-au mai înscris şi alţii. Apoi, şi mai mulţi. De vara asta, şomerul depresiv va deveni o specie comună în taberele de dezvoltare personală ale programului "Body Mind Spirit". Tabăra din luna august, cu tema "Încrederea în sine - cheia succesului", este gândită special pentru această categorie de oameni. "Îi ajutăm să-şi depăşească depresia şi fricile, să înveţe să spere şi să redevină încrezători, astfel încât să o ia de la capăt. Am observat că mulţi oameni au devenit aşa în ultimul timp. Poate că cei care înainte de criză au avut mai mulţi bani au ajuns acum mai deprimaţi decât ceilalţi, care au avut mai puţini. Printre altele, îi învăţăm să-şi spună zilnic: «Voi reuşi! Pot!» Să nu abandoneze niciodată", explică Daniela Cristea, coordonator de proiect.

Citeşte mai multe despre taberele pentru adulţi pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici