Tabloul avocaţilor din România, pe site-ul Ministerului Justiţiei

Tabloul avocaţilor din România poate fi consultat, începând de luni, pe site-ul Ministerului Justiţiei, alături de lista notarilor, a experţilor judiciari sau a experţilor criminalişti, potrivit unui comunicat al instituţiei.

148 afișări
Imaginea articolului Tabloul avocaţilor din România, pe site-ul Ministerului Justiţiei

Tabloul avocaţilor din România, pe site-ul Ministerului Justiţiei (Imagine: Shutterstock)

"Am decis ca site-ul Ministerului Justiţiei să ofere o legătură atât către noul site al UNBR (Uniunea Naţională a Barourilor din România - n.r.), dar şi către baza de date cu avocaţii din România", a declarat ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc.

Această facilitate se adaugă posibilităţii de accesare, de pe site-ul MJ, a listelor cu persoanele autorizate interpreţi şi traducători, notari, experţi judiciari, executori judecătoreşti, experţi criminalişti, operatori autorizaţi ai Arhivei Electronice de Garanţii Reale Mobiliare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici