Tâlhărie cu bâte şi cagule la Brăila. Unui bărbat i-au fost furaţi banii pentru apartament

Persoane cu cagule, înarmate cu bâte au tâlhărit un bărbat din Brăila, care avea la el 50.000 de euro, bani cu care intenţiona să cumpere un apartament. Poliţiştii fac anchetă pentru a stabili cine sunt autorii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4425 afișări
Imaginea articolului Tâlhărie cu bâte şi cagule la Brăila. Unui bărbat i-au fost furaţi banii pentru apartament

Tâlhărie cu bâte şi cagule la Brăila. Unui bărbat i-au fost furaţi banii pentru apartament

Surse judiciare au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că bărbatul de 34 de ani se pregătea să cumpere un apartament şi avea asupra sa suma de 50.000 de euro. El a fost atacat de persoane necunoscute, cu feţele acoperite cu cagule şi înarmaţi cu bâte.

Victima a fost lovită şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Bărbatul le-a spus poliţiştilor că a fost jefuit, iar tâlharii au dispărut imediat după producerea atacului.

În acest caz există un un cerc de suspecţi, spun poliţiştii din Brăila.

„Am fost anunţaţi că un bărbat de 34 de ani a fost agresat în timp ce se afla pe bulevardul Independenţei. Victima a fost lovită şi a fost dusă la spital. Se fac cercetări pentru tâlhărie calificată. Există un cerc de suspecţi, se fac cercetări sub supravegherea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila”, a declarat, la solicitarea corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Belciugan.

Aceasta nu este prima faptă de acest fel din Brăila. O altă tâlhărie spectaculoasă a avut loc în luna aprilie, tot în oraşul Brăila, când doi gălăţeni au pândit maşina unui om de afaceri, au spart un geam şi au reuşit să fure o geantă în care se aflau 500.000 de lei. Hoţii au fost prinşi la scurt timp, iar prejudiciul a fost recuperat parţial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici