Tânăr craiovean dat dispărut după ce, de Rusalii, a ieşit cu barca pe mare şi nu a mai fost văzut

Un tânăr din Craiova este căutat cu scafandrii la Costineşti după ce, la începutul acestei săptămâni, ar fi ieşit cu o barcă pe mare, ambarcaţiunea fiind descoperită apoi plutind pe apă având în ea doar îmbrăcămintea celui dispărut.

475 afișări
Imaginea articolului Tânăr craiovean dat dispărut după ce, de Rusalii, a ieşit cu barca pe mare şi nu a mai fost văzut

Tânăr craiovean dat dispărut după ce, de Rusalii, a ieşit cu barca pe mare şi nu a mai fost văzut (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor IPJ Constanţa, la data 1 iunie, în jurul orei 20.00, poliţiştii din Costineşti au fost sesizaţi despre dispariţia lui Liviu Tudoran Dragotă, în vârstă de 33 de ani, de către un prieten al acestuia.

El a spus că, în după-amiaza acelei zile, în jurul orei 16.00, Liviu Dragotă ar fi închiriat o barcă, iar la ora 17.30 barca ar fi fost găsită pe mare, goală, la aproximativ 100 metri de mal. De asemenea, angajaţii centrului de la care fusese închiriată ambarcaţiunea spun că în ea se aflau atât hainele, cât şi vesta de salvare pe care tânărul o primise la plecare.

Pentru găsirea acestuia au intervenit scafandri ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" al judeţului Constanţa, salvamari din Costineşti, dar şi echipaje de la Agenţia Română pentru Salvarea Vieţii Omeneşti pe Mare, însă până în prezent căutările nu au avut vreun rezultat. Ei au căutat în mare de la mal până la o sută de metri în larg, dar spun că sunt curenţi puternici şi vizibilitatea în apă este foarte scăzută, de până la un metru.

Liviu Tudoran Dragotă era din Craiova şi venise de vineri la Costineşti să petrecă de Rusalii cu un grup de prieteni. În staţiune au ajuns şi părinţii tânărului, care se roagă ca acesta să fie găsit în viaţă. Ei spun că au mers şi la Spitalul Judeţean Constanţa în căutarea fiului lor, dar fără succes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici