Tânăr de 24 de ani, omorât în bătaie de doi bărbaţi. Un suspect a încercat să fugă din ţară

Un tânăr de 24 de ani a fost bătut, în noaptea de luni spre marţi, de doi bărbaţi cu pumnii şi picioarele, pe terasa unui bar din localitatea Cetate, judeţul Dolj. Cei doi suspecţi în acest caz au fost reţinuţi, unul dintre ei în timp ce încerca să fugă din ţară.

4467 afișări
Imaginea articolului Tânăr de 24 de ani, omorât în bătaie de doi bărbaţi. Un suspect a încercat să fugă din ţară

Tânăr de 24 de ani, omorât în bătaie de doi bărbaţi. Un suspect a încercat să fugă din ţară

Potrivit IPJ Dolj, în noaptea de luni spre marţi, pe terasa unui bar din localitatea Cetate a avut loc o altercaţie între mai multe persoane.

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că doi bărbaţi, în urma unor discuţii în contradictoriu, ar fi lovit un tânăr de 24 de ani, cu pumnii şi picioarele. Persoanei vătămate i s-au acordat îngrijiri medicale, efectuându-se manevre de resuscitare, însă, din păcate, s-a constat decesul”, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

Poliţiştii au început imediat cercetările şi au identificat un tânăr de 19 ani, bănuit că ar fi participat la altercaţie, şi un bărbat de 47 de ani, din Cetate, care încerca să părăsească ţara. Acesta a fost prins la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, de unde a fost dus la Poliţie pentru audieri.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cei doi suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Taguri:
tânăr,
bătut,
poliţie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici