Tânăr fără permis, urmărit de poliţişti, s-a aruncat în râul Bega

  • Un tânăr în vârstă de 20 de ani, care conducea maşina pe Cala Şagului, din Timişoara, nu a oprit la semnaul poliţiştilor, care au pornit în urmărirea bărbatului.
  • Ca să scape de oamenii legii, a oprit maşina şi s-a aruncat în râul Bega.
845 afișări
Imaginea articolului Tânăr fără permis, urmărit de poliţişti, s-a aruncat în râul Bega

Tânăr fără permis, urmărit de poliţişti, s-a aruncat în râul Bega

Poliţiştii din Timişoara au încercat să oprească, sâmbătă seara, o maşină care circula pe Calea Şagului, însă şoferul nu s-a conformat, accelerând şi continuându-şi deplasarea.

După mai multe solicitări de oprire prin intermediul dispozitivelor auto, poliţiştii au pornit în urmărirea maşinii până pe strada Constantin Silvesteri din oraş.

Ajunsă în capătul străzii, maşina a părăsit carosabilul, oprindu-se pe spaţiul verde de lângă râul Bega. Şoferul şi pasagerul au ieşit din autoturism şi au sărit în râu, înotând până pe celălalt mal, unde erau aşteptaţi de poliţişti. Aceştia i-au imobilizat şi au solicitat o ambulanţă care să le acorde îngrijiri medicale.

Oamenii legii au aflat în urma verificărilor că tânărul care conducea maşina are 20 de ani şi nu are permis de conducere pentru nicio categorie.

În cazul său, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deţine permis de conducere, continuând cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a tânărului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici