Tânăr înjunghiat mortal de un adolescent de 17 ani din Tulcea

Un adolescent de 17 ani din judeţul Tulcea riscă ani grei de închisoare după ce a omorât un tânăr cu mai multe lovituri de cuţit. Victima în vârstă de 24 de ani a murit după ce a fost înjunghiată de mai multe ori în zona femurală, transmite corespondentul MEDIAFAX.

594 afișări
Imaginea articolului Tânăr înjunghiat mortal de un adolescent de 17 ani din Tulcea

Tânăr înjunghiat mortal de un adolescent de 14 ani din Tulcea

Crima s-a produs în noaptea de marţi spre miercuri în localitatea tulceană Nifon.

Anchetatorii au stabilit că adolescentul şi victima sa s-au certat, iar conflictul a degenerat. Tânărul de 24 de ani a murit în urma loviturilor de cuţit primite în zona femurului, iar procurorii au dispus reţinerea preventivă a adolescentului.

„... din probele administrate până la acest moment, rezultând faptul că în noaptea 07/08.01.2020, pe o stradă din loc. Nifon, com. Hamcearca, jud. Tulcea, inculpatul a aplicat lovituri, în regiunea femurală dreaptă, cu un cuţit, victimei B.M., un consătean în vârstă de 24 de ani, urmare cărora acesta a decedat (...) Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea a dispus la data de 08.01.2020, începând cu ora 16.40, măsura preventivă a reţinerii pe o perioadă de 24 de ore faţă de inculpatul minor M.C., în vârstă de 14 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte”, se arată într-un comunicat transmis joi de Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea.

Ulterior, anchetatorii au precizat că adolescentul are de fapt 17 ani. „Urmare la comunicatul nostru de presă nr. 4/09.01.2020, precizăm că inculpatul M.C. are vârsta de 17 ani, nu 14, aşa cum s-a transmis din eroare, iar propunerea de arestare preventivă a fost formulată astăzi, 09.01.2020, către Tribunalul Tulcea”, anunţă Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea.

Joi, adolescentul va fi dus în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici