Tânăr înjunghiat mortal pe o stradă din Constanţa. Agresorul este căutat de poliţişti

Un tânăr de aproximativ 30 de ani a fost înjunghiat mortal, marţi noapte, pe o stradă din municipiul Constanţa, iar agresorul este căutat de oamenii legii, fapta fiind surprinsă de camerele de supraveghere montate pe un imobil din zonă.

2476 afișări
Imaginea articolului Tânăr înjunghiat mortal pe o stradă din Constanţa. Agresorul este căutat de poliţişti

Tânăr înjunghiat mortal pe o stradă din Constanţa. Agresorul este căutat de poliţişti (Imagine: Octav Ganea/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit anchetatorilor, în jurul orei 2.30, victima, împreună cu un tânăr, mergea pe strada Radu Calomfirescu din cartierul Piaţa Chiliei din Constanţa, iar la un moment dat aceştia au fost abordaţi de două persoane.

După o scurtă discuţie, una dintre cele două persoane a scos un cuţit cu care l-a înjunghiat pe tânărul de aproximativ 30 de ani, provocându-i leziuni la picioare. Ulterior, cele două persoane au fugit în direcţii diferite.

Însoţitorul tânărului rănit a sunat la 112, la faţa locului ajungând o ambulanţă. Victima a fost resuscitată de medicii de pe ambulanţă şi transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, însă, pentru că în urma celor două lovituri i-au fost secţionate arterele femurale, a decedat.

Oamenii legii au instituit filtre la toate ieşirile din oraş pentru prinderea agresorilor. Fapta a avut loc în apropierea unui imobil care avea montată o cameră de supraveghere, iar imaginile înregistrate ar putea ajuta oamenii legii.

Anchetatorii au format deja un cerc de suspecţi, iar mai multe persoane, martori în caz, se află la audieri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici