Tânăr internat cu arsuri grave după câteva zile de plajă (Video)

Un bărbat de 31 de ani, din Galaţi, a fost internat la Spitalul Clinic de Urgenţă "Sfântul Apostol Andrei", cu arsuri de gradul doi pe 40 la sută din suprafaţa corpului, după ce s-a expus la soare mai mult decât ar fi trebuit.

23 afișări
Imaginea articolului Tânăr internat cu arsuri grave după câteva zile de plajă (Video)

Tânăr internat cu arsuri grave după câteva zile de plajă (Imagine: Mediafax Foto)

Andrei Săndel a plecat, la sfârşitul săptămânii trecute, împreună cu familia sa în staţiunea Mamaia, unde urma să îşi petreacă cinci zile de concediu. Ajuns pe plajă, bărbatul s-a expus la soare pentru perioade destul de lungi, suferind arsuri pe aproape jumătate din suprafaţa corpului.

"La Spitalul Clinic de Urgenţă «Sfântul Apostol Andrei» s-a prezentat ieri (n.r. luni) un tânăr care avea arsuri provocate prin expunere fără noimă la soare. Este vorba despre un tânăr de 31 de ani care s-a internat la Secţia Arşi cu arsuri de gradul doi pe 40 la sută din suprafaţa corpului. O să necesite îngrijiri medicale pentru următoarele două - trei săptămâni", a declarat dr. Mihai Bucatanschi, purtătorul de cuvânt al spitalului din Galaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici