Tânăr şi neliniştit. Un bărbat ar fi comis 15 contravenţii într-o singură noapte

Poliţiştii din Mureş i-au aplicat unui tânăr de 21 de ani 15 sancţiuni contravenţionale într-o singură noapte.

746 afișări
Imaginea articolului Tânăr şi neliniştit. Un bărbat ar fi comis 15 contravenţii într-o singură noapte

Potrivit IJP Mureş, sâmbătă dimineaţa, la ora 2.34, poliţiştii rutieri au făcut semn să oprească unei maşini care circula în Piaţa Trandafirilor din Târgu Mureş, întrucât şoferul manifesta un comportament agresiv în timpul circulaţiei.

Acesta nu s-a conformat semnalelor poliţiştilor şi şi-a continuat deplasarea, poliţiştii pornind în urmărirea maşinii. În timpul urmăririi, şoferul a provocat un accident soldat cu pagube materiale.

În urma investigaţiilor efectuare, poliţiştii au identificat un tânăr în vârstă de 21 de ani, bănuit de comiterea faptelor.

Conform IPJ Mureş, acesta a sâvârşit următoarele contravenţii:

  • ora 02.34 Piaţa Trandafirilor: nerespectarea indicaţiilor poliţistului rutier; nerespectarea regulilor privind mersul cu spatele; nepurtarea centurii de siguranţă; neoprirea la semnalul regulamentar al poliţiştiilor. Valoarea totală a sancţiunilor: 1.640 de lei şi reţinerea permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.
  • ora 02.34 strada Ştefan cel Mare - Bld.1 Decembrie 1918: nesemnalizarea la schimbarea direcţiei de mers; circulaţia pe sensul opus de deplasare. Valoarea totală a sancţiunilor: 1.160 de lei şi reţinerea permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.
  • ora 02.35 strada Buday Nagy Antal: nesemnalizarea la schimbarea direcţiei de mers; circulaţia pe sensul opus de deplasare. Valoarea totală a sancţiunilor: 1.160 de lei şi reţinerea permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.
  • ora 02.35 Calea Sighişoarei intersecţie cu strada Pomicultorilor: nerespectarea obligaţiei de oprire la apropierea şi la trecerea autospecialei cu regim prioritar carea avea în funcţiune semnalele speciale luminoase şi acustice din care a rezultat un accident cu pagube materiale; nerespectarea obligaţiei de a transcrie transmiterea dreptului de proprietate în termen de 90 de zile de la înstrăinarea autoturismului. Valoarea totală a sancţiunilor: 4.060 de lei şi reţinerea permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile, totodată şi reţinerea certificatului de înmatriculare a autoturismului.
  • ora 02.36 Calea Sighişoarei: circulaţia pe sensul opus de deplasare. Valoarea totală a sancţiunilor: 1.160 de lei şi reţinerea permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.
  • ora 02.38 strada Sârguinţei: nesemnalizarea la schimbarea direcţiei de mers; circulaţia pe sensul opus de deplasare. Valoarea totală a sancţiunilor: 1.450 de lei şi reţinerea permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.
  • ora 02.40 strada Cernavodă: nesemnalizarea la schimbarea direcţiei de mers; circulaţia pe sensul opus de deplasare. Valoarea totală a sancţiunilor: 1.160 de lei şi reţinerea permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.

În total, sancţiunile aplicate ajung la 11.890 de lei, fiind luată măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice din România de 420 de zile şi reţinerea certificatului de înmatriculare a autoturismului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici