Tânărul filmat în timp ce a tâlhărit o bătrână la Braşov a fost prins

Tânărul filmat când a tâlhărit o bătrână care abia se putea deplasa, în apropierea unor blocuri din zona Griviţei, a fost prins. Atât el, cât şi presupusul complice, ambii minori, se află în custodia Poliţiei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2290 afișări
Imaginea articolului Tânărul filmat în timp ce a tâlhărit o bătrână la Braşov a fost prins

Tânărul filmat în timp ce a tâlhărit o bătrână la Braşov a fost prins

”Cei doi suspecţi care ar fi comis fapta de tâlhărie din cursul acestei zile, surprinşi de camerele de supraveghere, au fost identificaţi. Aceştia se află în custodia Poliţiei. Cercetările continuă, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, pentru întregirea materialului probator şi dispunerii măsurilor legale”, au declarat reprezentanţii IPJ Braşov.

Potrivit acestora, unul dintre tinerii suspecţi are 15 ani, iar celălalt 16 ani.

Duminică, un locatar a făcut public un video surprins de camerele de supraveghere din data 29 iulie, în zona Griviţei din Braşov, în care un tânăr smulge o plasă din mâinile unei bâtrâne care abia poate să meargă. Tânărul era aşteptat la câţiva metri de un alt bărbat.

"Duminică, în jurul orei 14.00, Poliţia a fost sesizată cu privire la cele surprinse de camera de supraveghere. Se desfăşoară cercetări şi activităţi investigative, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie. Fapta a fost comisă pe strada Griviţei. Nu a fost sesizată de partea vătămată", declara, corespondetului MEDIAFAX, Ionuţ Marin, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici