VIOLENŢE în apropiere de Arena Naţională: Suporteri, duşi la audieri după ce au aprins torţe. Un jandarm a fost lovit

Trei suporteri au fost duşi la audieri la Secţia 9 de Poliţie, duminică seara, după ce au devenit violenţi şi au lovit un jandarm, în apropiere de Arena Naţională, acolo unde urmează să aibă loc meciul F.C. FCSB şi F.C. Dinamo 1948 Bucuresti.

684 afișări
Imaginea articolului VIOLENŢE în apropiere de Arena Naţională: Suporteri, duşi la audieri după ce au aprins torţe. Un jandarm a fost lovit

VIOLENŢE în apropiere de Arena Naţională: Suporteri, duşi la audieri după ce au aprins torţe. Un jandarm a fost lovit

Potrivit datelor furnizate de Jandarmeria Română, incidentul a avut loc pe Şoseaua Iancului, în apropierea stadionului Arena Naţională.

Într-un grup de aproximativ 150 de suporteri mai multe persoane au aprins materiale pirotehnice. În momentul în care jandarmii au interceptat persoanele respective, acestea au devenit violente, iar unul dintre suporteri a lovit un jandarm în zona capului.

Sura citată transmite că trei suporteri au fost imobilizaţi şi conduşi la Secţia 9 de Politie pentru a fi luate măsurile legale împotriva lor.

Duminică seara, pe Stadionul „Naţional Arena”, are loc meciul de fotbal dintre echipele F.C. FCSB şi F.C. Dinamo 1948 Bucuresti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici