Tânărul rănit la Costineşti, după ciocnirea a două schi-jeturi, în continuare în comă

Tânărul rănit în urma ciocnirii a două ski-jeturi în staţiunea Costineşti se află în continuare în stare critică, medicii fiind rezervaţi cu privire la şansele sale de supravieţuire.

75 afișări
Imaginea articolului Tânărul rănit la Costineşti, după ciocnirea a două schi-jeturi, în continuare în comă

Tânărul rănit la Costineşti, după ciocnirea a două schi-jeturi, în continuare în comă (Imagine: Mediafax Foto)

Florian Stoian, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde tânărul este internat la terapie intensivă, a declarat, duminică, faptul că victima este în comă, fiind ventilată mecanic.

Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire.

Un tânăr şi-a pierdut viaţa, iar altul a fost grav rănit, sâmbătă, după ce două schi-jeturi s-au ciocnit la Costineşti.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Constanţa, Radu Croitoru, a declarat că în acest accident au fost implicate patru persoane - doi tineri din Bucureşti şi două tinere cu vârste de 21 şi 27 de ani, care se aflau pe două schi-jeturi închiriate de la societatea SC Aqua Sport SRL din Oradea, cu punct de lucru pe plaja din Costineşti.

La un moment dat, cei doi băieţi care se aflau pe unul dintre schi-jeturi au început să facă manevre spectaculoase pentru a le impresiona pe cele două fete aflate pe celălalt schi-jet, iar cele două ambarcaţiuni s-au ciocnit violent, cea pe care se aflau tinerele fiind aruncată peste cea pe care erau băieţii, a spus reprezentantul Poliţiei.

Căpitănia Mangalia a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili dacă cele două schi-jeturi erau în conformitate cu normele în vigoare, dacă aveau defecţiuni şi dacă societatea care le-a închiriat avea toate autorizaţiile legale pentru desfăşurarea acestei activităţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici