Video Tăriceanu avertizează că va demite persoanele responsabile pentru mizeria din comuna Glina

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a avertizat că ar putea demite toate persoanele responsabile pentru "mizeria de nedescris" din comuna Glina, situată în apropiere de Bucureşti, mai puţin primarul pe care îl va lăsa să fie sancţionat de electorat la alegeri.

2 afișări

Premierul a arătat că în drum spre Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Agricolă din Fundulea, unde discută, joi, cu specialiştii în combaterea efectelor secetei, a observat că în dreptul localităţii Glina, gunoaiele erau aruncate de-a lungul drumului, la întâmplare.

"Am venit cu capsa pusă şi am chemat aici toate autorităţile locale din judeţul Ilfov şi Garda de Mediu, să vedeţi ce o să fac cu ei. Prefer să îi destitui pe toţi, mai puţin pe primar care va plăti la alegeri. Nu pot să accept că unii sunt nesimţiţi şi aruncă gunoaie de-a lungul drumului, fără să fie luate măsuri, a spus Tăriceanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici