Tăriceanu cere miniştrilor să verifice dacă scumpirea alimentelor este justifcată

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a cerut miniştrilor Agriculturii, Finanţelor şi Internelor să discute cu reprezentanţii patronatelor din sectorul alimentar despre intenţiile acestora de a majora preţurile la produsele comercializate şi să stabilească dacă astfel de creşteri sunt justificate.

1 afișare
Imaginea articolului Tăriceanu cere miniştrilor să verifice dacă scumpirea alimentelor este justifcată

Tăriceanu cere miniştrilor să verifice dacă scumpirea alimentelor este justifcată

Solicitarea a fost adresată miniştrilor la începutul şedinţei de miercuri a Guvernului.

"Premierul s-a arătat preocupat de unele declaraţii privind posibile majorări ale preţurilor la produsele alimentare şi a cerut miniştrilor Agriculturii, Finanţelor şi Internelor să aibă consultări cu patronatele din doemniu pentru a vedea dacă vor avea loc aceste majorări şi dacă ele se justifică", se arată într-un comunicat al Guvernului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici