Tăriceanu vrea să modifice salariile conducătorilor de agenţii din Guvern şi ministere

Ministerul Muncii şi Ministerul Finanţelor au pregătit o notă care viza doar agenţiile coordonate de Guvern, iar premierul Tăriceanu a cerut miniştrilor să prezinte un proiect de act normativ care să reglementeze şi salariile conducătorilor de agenţii coordonate de ministere, informează Executivul.

15 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu vrea să modifice salariile conducătorilor de agenţii din Guvern şi ministere

Tăriceanu cere date suplimentare despre salariile din agenţii

"Primul-ministru Călin Popescu-Tăriceanu a suspendat şedinţa de guvern pentru a acorda timp miniştrilor să prezinte un proiect de act normativ prin care să fie reglementate salariile tuturor conducătorilor de agenţii aflate atât în coordonarea Guvernului, cât şi a ministerelor. În şedinţa de astăzi, Ministerul Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse şi Ministerul Economiei şi Finanţelor au pregătit o notă care viza doar agenţiile aflate în coordonarea Guvernului", se arată într-un comunicat al Guvernului.

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a discutat, luni, la Palatul Victoria, cu ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, secretarul de stat din Ministerul Economiei şi Finanţelor Doina Dascălu, şeful Cancelariei Primului-Ministru, Dorin Marian, şi reprezentanţi ai ministerelor Economiei şi Finanţelor şi Muncii pe tema salariilor din agenţiile şi autorităţile aflate în coordonarea Guvernului, precum şi din societăţile comerciale cu capital de stat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici