Tătaru, despre deschiderea şcolilor: Să nu ne temem când avem norme. Să ne temem dincolo de şcoală

  • ”Să nu ne temem de reluarea şcolii când avem norme” este mesajul ministrului Sănătăţii, Nelul Tătaru
  • Nelu Tătaru a lansat îndemnul „să rămânem între 1.200 - 1.300 de cazuri pe zi, cu un număr mai mic duminică şi luni”
  • Părinţii şi profesorii sunt îngrijoraţi de incertitudinea ce planează asupra reluării cursurilor
474 afișări
Imaginea articolului Tătaru, despre deschiderea şcolilor: Să nu ne temem când avem norme. Să ne temem dincolo de şcoală

Tătaru, despre deschiderea şcolilor: Să nu ne temem când avem norme. Să ne temem dincolo de şcoală

„Să nu ne temem de reluarea şcolii când avem norme. Mai degrabă să ne temem de ce se întâmplă nerespectând aceste norme, dincolo de şcoală”, este mesajul ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru, pentru cei îngrijoraţi de redeschiderea şcolilor. 

Nelu Tătaru a lansat îndemnul „să rămânem între 1.200 - 1.300 de cazuri pe zi, cu un număr mai mic duminică şi luni”, când există un număr mai mic de teste şi să „le putem adapta cu noua situaţie: mersul la şcoală”.

Ministrul a precizat că a observat îngrijorarea în acest sens: „Haideţi să ne gândim că, în acest moment, vedem parcurile şi locurile de joacă destul de aglomerate. Vedem şi bunici acolo, vedem lipsa măştilor, vedem lipsa dezinfectanţilor. Să nu ne temem de o reluare a şcolii când avem un cadrul legal cu anumite norme. Mai degrabă să ne temem de ce se întâmplă nerespectând aceste norme, dincolo de şcoală”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tătaru,
şcoală,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici