Taximestristă, tâlhărită, bătută şi tăiată cu cuţitul de un client

O taximestristă din Focşani a fost bătută şi tăiată cu cuţitul de un client care i-a furat apoi portofelul şi a fugit, fiind prins de poliţişti după câteva ore de la producerea faptei.

323 afișări
Imaginea articolului Taximestristă, tâlhărită, bătută şi tăiată cu cuţitul de un client

Taximestristă, tâlhărită, bătută şi tăiată cu cuţitul de un client (Imagine: Razvan Chirica/Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor, incidentul s-a petrecut, miercuri seară, după ce taximetrista în vârstă de 41 de ani a luat în maşină un client din Focşani care i-a cerut să-l transporte în localitatea vrânceană Balta Raţei.

După ce a parcurs mai bine de jumătate din distanţă, bărbatul a atacat-o pe femeie, tăind-o cu un cuţit în zona pieptului, a feţei şi pe o mână.

De asemenea, femeia a fost lovită cu pumnii, după care agresorul i-a luat portofelul şi a fugit pe câmp, bărbatul aruncând cuţitul cu care a agresat-o pe femeie în apropierea locului faptei.

"La data de 11 ianuarie, în comuna Vânători, sat Balta Raţei, A. Rodica, de 41 ani, din municipiul Focşani, în timp ce efectua activitatea de taximetrie şi transporta un client cu autoturismul marca Dacia a fost agresată fizic de acesta, iar din torpedoul autoturismului a sustras un portofel în care erau mai multe acte. Echipa operativă complexă ajunsă la faţa locului a făcut primele investigaţii şi a reuşit identificarea şi reţinerea suspectului pe raza comunei Vânatori", se arată într-un comunicat remis, joi, de Biroul de Relaţii cu Presa al IPJ Vrancea.

Agresorul taximetristei din Focşani are 23 de ani, el fiind reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de joi să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Conform poliţiştilor, portofelul sustras a fost recuperat de poliţişti şi a fost predat persoanei vătămate, prejudicial creat fiind recuperat în totalitate.

Între timp, taximetrista atacată se simte mai bine. Femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean Focşani, unde medicii au ajuns la concluzia că rănile suferite nu îi pun viaţa în pericol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici