Video Taximetrist arestat după ce a accidentat o femeie pe trecerea de pietoni - VEZI VIDEO

Un taximetrist a fost arestat preventiv pentru că a fugit de la locul producerii accidentului după ce a rănit grav o femeie care traversa strada regulamentar, informează Brigada Rutieră a Capitalei.

143 afișări

Accidentul a avut loc în ziua de 16 ianuarie, pe bulevardul Tineretului din Capitală, în timp ce femeia traversa strada pe trecerea de pietoni, pe culoarea verde a semnaforului.

"În dimineaţa zilei de 16.01.2011, în jurul orei 06:30, P. M., în vârstă de 59 de ani, domiciliată în Bucureşti, care se angajase în traversarea Bd. Tineretului, prin loc special amenajat si semnalizat, la culoarea verde a semaforului electric pietonal, a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism de culoare galbenă, posibil taxi, care circula pe Bd. Tineretului dinspre Bd. Gheorghe Şincai către Calea Văcăreşti. După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuvinţarea organelor de poliţie", se arată pe site-ul Brigăzii Rutiere.

În urma accidentului, femeia lovită a fost rănită grav, fiind încă internată la spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală.

Autorul accidentului este un bărbat în vârstă de 37 de ani, angajat al unei societaţi comerciale care are ca obiect de activitate transportul de persoane în regim taxi, care a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul a fost arestat preventiv pe o perioadă de 29 de zile pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi ştergerea urmelor accidentului fără acordul echipei de cercetare la faţa locului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici