Taximetrist înjunghiat de un client, la Timişoara. Agresorul este căutat de poliţişti

Un taximetrist din Timişoara a fost înjunghiat, în noaptea de marţi spre miercuri, de un client. Ulterior, agresorul a fugit cu portofelul pe care l-a furat din maşină, fiind căutat de poliţişti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

314 afișări
Imaginea articolului Taximetrist înjunghiat de un client, la Timişoara. Agresorul este căutat de poliţişti

Taximetrist înjunghiat de un client, la Timişoara. Agresorul este căutat de poliţişti

Incidentul a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri, pe strada Pepinierei, aflată în zona Girocului din Timişoara. În maşina unui taximetrist s-a urcat, din zona Gării de Nord, un client tânăr, de aproximativ 22 – 23 de ani, care l-a rugat pe şofer să îl ducă pe str. Pepinierei.

Conform poliţiştilor timişeni, în momentul în care taximetristul a intrat pe stradă, clientul, care se afla pe bancheta din spate, a început să îl lovească cu un cuţit sau un obiect ascuţit de mai multe ori. După ce a furat portofelul taximetristului, în care se afla o sumă de bani, agresorul a fugit printre blocuri.

Şoferul, în vârstă de 36 de ani, nu a fost rănit grav, astfel că a reuşit să-şi anunţe colegii taximetrişti cu privire la incident. Imediat, zeci de maşini au plecat spre str. Pepinierei, iar taximetriştii au început să-l caute pe agresor în zonă.

Şoferul s-a ales cu câteva tăieturi la nivelul mâinilor şi spatelui, care nu-i pun viaţa în pericol, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În acest caz, poliţiştii timişeni fac verificări pentru găsirea agresorului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici