Taximetrist înjunghiat în centrul Constanţei. Agresorul acestuia a murit din cauza rănilor pe care şi le-a provocat

Un taximetrist a fost înjunghiat, duminică dimineaţă, în centrul oraşului Constanţa, de un bărbat, posibil client al acestuia, care a fost prins în urma unei intervenţii în forţă a poliţiştilor şi jandarmilor, după ce se refugiase într-un bar, unde i-a ameninţat pe angajaţi şi s-a automutilat.

12436 afișări
Imaginea articolului Taximetrist înjunghiat în centrul Constanţei. Agresorul acestuia a murit din cauza rănilor pe care şi le-a provocat

Taximetrist înjunghiat în centrul Constanţei; agresorul, prins după ce se refugiase într-un bar

UPDATE 12:33 - Agresorul taximetristului de la Constanţa a murit în urma rănilor pe care şi le-a provocat

Bărbatul care l-a agresat pe un taximetrist din Constanţa, fiind prins după ce s-a refugiat într-un local unde s-a înjunghiat în piept cu un cuţit, a murit în urma rănilor pe care şi le-a provocat, el intrând în stop cardio-respirator şi nemaiputând fi salvat de medici.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul s-a înjunghiat în piept cu cuţitul luat din local, fiind preluat de o ambulanţă şi transportat la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Medicii de la Spitalul Judeţean Constanţa l-au diagnosticat cu "plajă prin autoînjunghiere la nivelul toracelui anterior, stop cardio-respirator".

În pofida intervenţiei medicilor, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Potrivit primelor date ale anchetatorilor, incidentul s-a petrecut în jurul orei 9.00, la intersecţia bulevardului Tomis cu strada Tudor Vladimirescu, în zona Capitol, când un bărbat a atacat un taximetrist, provocându-i răni la gât şi braţ, transmite corespondentul MEDIAFAX.

El a fugit apoi şi, după ce a încercat să se refugieze într-o locuinţă, fiind însă alungat de către proprietari, s-a ascuns într-un bar de pe bulevardul Tomis.

La scurt timp după producerea incidentului, un ofiţer din cadrul Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa, maiorul Bogdan Davidencu, în timp ce se deplasa de la sediul unităţii către domiciliu, a observat taximetrul cu ambele portiere deschise, iar lângă maşină pe şoferul rănit la gât. De asemenea, el a văzut şi un bărbat care fugea pe strada Tudor Vladimirescu.

Ofiţerul a anunţat Serviciul de Ambulanţă, taximetristul fiind transportat cu o ambulanţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, pentru tratament de specialitate.

De asemenea, a fost alertată şi capacitatea operaţională de intervenţie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, iar militarii şi poliţiştii ajunşi la locul incidentului au început să verifice zona.

În urma discuţiilor purtate cu mai multe persoane care se aflau pe stradă s-a constatat că agresorul a intrat în localul Burbon, rămânând în clădire, având asupra sa un cuţit luat din barul localului.

Martorii spun că bărbatul s-ar fi automutilat, provocându-şi tăieturi la antebraţe şi piept, dar a fost imobilizat în urma unei intervenţii în forţă a poliţiştilor şi jandarmilor.

După ce a primit ajutor medical de la echipajul SMURD, agresorul a fost dus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Poliţiştii continuă investigaţiile pentru a stabili identitatea agresorului şi ce a provocat incidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici