Taximetriştii protestează din nou în faţa Primăriei Capitalei

Mai mulţi taximetrişti bucureşteni s-au adunat, luni dimineaţă, în faţa Primăriei Capitalei, pentru a cere să le fie eliberate peste trei sute de autorizaţii individuale de funcţionare, ultimul protest de acest fel având loc la sfârşitul săptămânii trecute.

2 afișări
Imaginea articolului Taximetriştii protestează din nou în faţa Primăriei Capitalei

Taximetriştii protestează din nou în faţa Primăriei Capitalei

Protestatarii cer sosirea unui mediator din partea Ministerului Internelor şi Reformei Administrative, pentru lămurirea prevederilor noii legislaţii din domeniu.

Vinerea trecută, primarul general Adriean Videanu le-a spus taximetriştilor că în cazul Legii taximetriei există un conflict de interpretare, deoarece normele de aplicare au apărut după expirarea termenului, ca urmare fiind cerută Ministerului de Interne o clarificare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici