Taximetriştii trebuie să preschimbe autorizaţiile până la 31 martie 2008

Termenul în care operatorii de transport în regim de taxi trebuie să îşi preschimbe autorizaţiile de transport expirate a fost prelungit cu trei luni, de la 31 decembrie 2007 la 31 martie 2008.

1 afișare
Imaginea articolului Taximetriştii trebuie să preschimbe autorizaţiile până la 31 martie 2008

Taximetriştii trebuie să preschimbe autorizaţiile până la 31 martie 2008

Prelungirea termenului a fost decisă prin ordonanţă de urgenţă aprobată, miercuri, de Guvern.

Noul termen este valabil atât pentru operatorii de transport în regim de taxi, cât şi pentru operatorii de transport în regim de închiriere şi taximetriştii independenţi.

Autorizaţiile taxi vor fi preschimbate gratuit cu noul tip de aviz pe bază de programare, până la 31 martie 2008, odată cu preschimbarea licenţei de transport sau a licenţei taxi.

În cazul transportului în regim de închiriere, autoritatea de autorizare va elibera gratuit, până la 31 martie 2008, copii conforme ale autorizaţiei de transport, cu o perioadă de valabilitate de cinci ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici