Te-ai săturat de România? Vezi cum poţi să emigrezi în Canada, Australia sau Noua Zeelandă!

Nu mai vrei să stai în România sau simţi că nu mai ai un viitor aici? Nici Europa nu ţi se mai pare o alternativă, în condiţiile în care tot mai mulţi conaţionali se întorc din ţările care altă dată păreau “pământul făgăduinţei”, din cauza crizei economice? Şi, mai ales, eşti dispus să-ţi schimbi radical viaţa şi să o iei de la zero într-o cu totul altă lume?

141 afișări
Imaginea articolului Te-ai săturat de România? Vezi cum poţi să emigrezi în Canada, Australia sau Noua Zeelandă!

Te-ai săturat de România? Vezi cum poţi să emigrezi în Canada, Australia sau Noua Zeelandă! (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Ce zici de Canada, Australia sau Noua Zeelandă? Pentru a lua decizia de a te muta definitiv la celălalt capăt al lumii trebuie, însă, să ai suficient spirit aventurier şi, cel mai important, şi câteva mii de dolari pentru plecare.

Canada nu este o noutate pentru români. La o simplă căutare pe internet, găseşti suficiente firme care intermediază plecări în Canada şi care se ocupă, contra unei sume consistente, de tot ce înseamnă dosarul de emigrare.

Citeşte mai multe despre emigrarea în Canada, Australia sau Noua Zeelandă pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici