Te muţi şi ai de cărat inclusiv mobilier sau electrocasnice mari? Ştii ce tarife au firmele de mutări?

Vine o perioadă în care vrei - nu vrei trebuie să te muţi şi în atâţia ani de stat în chirie ai strâns tot felul de lucruri, inclusiv mobilier sau electrocasnice mari. Dacă eşti într-un oraş mare, să luam de exemplu Bucureştiul, şi vrei să apelezi la serviciile unei firme de mutări, trebuie din start să ştii că tarifele pe care ţi le cer sunt extrem de diferite şi va fi nevoie de o căutare minuţioasa ca să prinzi "o ofertă". Cum să faci, totuşi, să ai parte de cel mai bun preţ?

84 afișări
Imaginea articolului Te muţi şi ai de cărat inclusiv mobilier sau electrocasnice mari? Ştii ce tarife au firmele de mutări?

Te muţi şi ai de cărat inclusiv mobilier sau electrocasnice mari? Ştii ce tarife au firmele de mutări? (Imagine: Mediafax Foto)

Firmele de mutări s-au înmulţit foarte mult în ultima vreme şi un simplu search pe Google ne aduce zeci de rezultate, cel puţin pentru Capitală.

Este bine să ştii că unele îţi iau de pe cap toată treaba adică au oameni care "îţi fac bagajele": împachetează, demontează, amabalează, pregătesc şi la fel despachetează, aranjează şi aşa mai departe.

Citeşte mai multe despre tarifele firmelor de mutări pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici