Ţigări cu marijuana, găsite la percheziţia făcută la locuinţa adjunctului Poliţiei Locale Iaşi

Procurorii anticorupţie au găsit, joi, la percheziţiile făcute la locuinţa adjunctului Poliţiei Locale Iaşi, Georgel Grumeza, ţigări cu marijuana, susţin surse judiciare.

2788 afișări
Imaginea articolului Ţigări cu marijuana, găsite la percheziţia făcută la locuinţa adjunctului Poliţiei Locale Iaşi

Ţigări cu marijuana, găsite la percheziţia făcută la locuinţa adjunctului Poliţiei Locale Iaşi (Imagine: Alexandra Solomon/Mediafax Foto)

Potrivit unor surse judiciare, la percheziţia făcută de procurorii anticorupţie la locuinţa şefului adjunct al Poliţiei Locale Iaşi, Georgel Grumeza, au fost găsite ţigări cu marijuana.

La ora transmiterii acestei ştiri, mai multe percheziţii au loc şi la sediul firmei Salubris, care se ocupă de curăţenia municipiului Iaşi, au precizat surse judiciare.

Primăria Iaşi a încheiat contractul cu firma Salubris în anul 2002, obiectul de activitate al acesteia fiind ”colectarea, transportul şi depozitarea deşeurilor solide nepericuloase, măturatul şi spălatul căilor publice”.

Percheziţiile la sediul Primăriei Iaşi, care au început în jurul orei 7.00, continuă, activitatea instituţiei fiind blocată.

Pe de altă parte, la vila din Copou a primarului Gheorghe Nichita, unde au descins procurorii anticorupţie, a ajuns şi decanul Baroului Iaşi, avocatul Marius Striblea, care este şi avocatul Elenei Udrea.

Gheorghe Nichita urmează să fie adus la DNA Bucureşti.

Într-un comunicat de presă transmis joi dimineaţă, Direcţia Naţională Anticorupţie precizează că procurorii DNA de la Secţia de combatere a corupţiei fac cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise de la începutul anului 2015 până în prezent.

În acest caz, au loc 21 de percheziţii în judeţul Iaşi, din care trei sunt sediile unor instituţii publice, iar restul la sediile unor societăţi comerciale şi locuinţele unor persoane.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că procurorii anticorupţie fac percheziţii la sediul Primăriei Iaşi, la Poliţia Locală, precum şi la locuinţa primarului Gheorghe Nichita şi la cele ale şefilor Poliţiei.

Gheorghe Nichita este primar al Iaşiului din anul 2003, iar din iulie 2000 este membru PSD, fiind şi lider al organizaţiei judeţene a partidului, dar şi vicepreşedinte la nivel naţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici