Ţigări de contrabandă de 67.000 de lei, găsite în anexa gospodăriei unei femei de 78 de ani

Ţigări în valoare de peste 67.000 de lei au fost găsite de poliţişti în anexa unei gospodării din comuna suceveană Râşca, proprietara, în vârstă de 78 de ani, declarând că ţigările i-au fost aduse, în urmă cu o lună, de un necunoscut soţului ei care a murit între timp.

92 afișări
Imaginea articolului Ţigări de contrabandă de 67.000 de lei, găsite în anexa gospodăriei unei femei de 78 de ani

Ţigări de contrabandă de 67.000 de lei, găsite în anexa gospodăriei unei femei de 78 de ani (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, poliţiştii din Râşca au obţinut date şi informaţii privind depozitarea unei cantităţi însemnate de ţigarete de contrabandă într-o anexă a unei locuinţe din comună.

Astfel, oamenii legii au făcut, miercuri, o percheziţie la locuinţa unei femei în vârstă de 78 de ani.

În timpul percheziţiei, au fost găsite mai multe colete învelite în folie neagră, în care se aflau 150.000 de ţigarete, ce aveau banderolă fiscală extracomunitară.

Femeia a declarat că ţigările i-au fost aduse soţului ei de un necunoscut, în urmă cu aproximativ o lună. Între timp însă soţul ei a decedat.

Ea nu a putut oferi alte detalii cu privire la împrejurările în care soţul ei a primit ţigările.

Femeia este cercetată în prezent pentru contrabandă cu ţigări.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici