Timiş: Pacient al unui spital de psihiatrie, împuşcat în picior de un asistent

Un pacient al Spitalului de Neuropsihiatrie şi Boli Mentale Jebel, judeţul Timiş, a ajuns, în noaptea de joi spre vineri, la Spitalul Judeţean din Timişoara, după ce a fost împuşcat din greşeală în picior de către un asistent medical care voia să gonească ciorile din curtea clinicii.

50 afișări
Imaginea articolului Timiş: Pacient al unui spital de psihiatrie, împuşcat în picior de un asistent

Timiş: Pacient al unui spital de psihiatrie, împuşcat în picior de un asistent

Potrivit primelor informaţii, un asistent care voia să gonească ciorile din curtea Spitalului de Neuropsihiatrie şi Boli Mentale Jebel s-a jucat în clădire cu o puşcă cu aer comprimat, care s-a descărcat accidental în piciorul unui pacient.

Medicul de gardă a anunţat imediat Salvarea, care l-a transportat pe rănit, cu alicea în călcâi, la Spitalul Judeţean din Timişoara, unde a fost operat.

În urma anchetei începute de Poliţie şi de conducerea clinicii, s-a stabilit că asistentul nu are permis port-armă şi nu avea oricum voie să intre cu arma în Spitalul de Psihiatrie, de maximă siguranţă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Timiş, Sergiu Rus, asistentul este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Directorul Spitalului de Neuropsihiatrie Jebel, Florina Hamat, a declarat că şi conducerea unităţii medicale desfăşoară propria investigaţie în acest caz, deoarece asistentul a încălcat regulamentul intern.

Starea pacientului este bună, urmând să fie externat sâmbătă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici