Carantină de noapte în Timişoara. Rata de infectare este de peste 4 cazuri la mia de locuitori

  • Carantina de noapte se instituie în weekend la Timişoara, după ce incidenţa a sărit, pentru a treia zi consecutiv, de 4 la mia de locuitori.
  • Rata de infectare la Timişoara a ajuns la 4,49 la mie.
3029 afișări
Imaginea articolului Carantină de noapte în Timişoara. Rata de infectare este de peste 4 cazuri la mia de locuitori

Carantină de noapte în Timişoara. Rata de infectare este de peste 4 cazuri la mia de locuitori

Conform Prefecturii Timiş, Timişoara, oraşul Jimbolia şi Dudeştii Noi, Giulvăz, Dumbrăviţa, Ghiroda, Giroc, Pădureni, Sacoşu Turcesc şi Parţa au rata de infectare mai mare de 4 la mia de locuitori şi mai mică de 7,5 la mie.

Localităţile Bucovăţ şi Moraviţa au rata de infectare mai mare de 7,5 la mia de locuitori.

Miercuri, judeţul Timiş a anunţat aproape 400 de cazuri COVID noi.

La o rată de infectare între 4 şi 6 la mie, circulaţia în afara locuinţei este interzisă în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică între orele 20.00 - 5.00, cu anumite excepţii.

Masca este obligatorie pe o rază de 25 de metri în jurul unor spaţii publice, precum pieţe, târguri, bâlciuri, talciocuri, spaţii comerciale sau spitale.

Magazinele por rămâne deschise, în weekend, între orele 5.00 - 18.00. În afara acestui interval este permisă doar livrarea la domiciliu.

Restaurantele şi cafenelele sunt deschise între orele 5.00 - 20.00 până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului, cu certificat COVID.

Bazinele de înot şi sălile de fitness pot funcţiona până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului.

Nunţile şi botezurile sunt permise în interior pentru maximum 200 de persoane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici