Timişoara are un film de prezentare de două minute a cărui realizare a costat 3.500 de euro - VIDEO

Un film dedicat Timişoarei, cu o durată de două minute şi destinat promovării oraşului în străinătate, a fost prezentat, miercuri, de Primărie, realizarea acestuia costând 3.500 de euro.

811 afișări
Imaginea articolului Timişoara are un film de prezentare de două minute a cărui realizare a costat 3.500 de euro - VIDEO

Timişoara are un film de prezentare de două minute a cărui realizare a costat 3.500 de euro

Viceprimarul municipiului Timişoara, Dan Diaconu, a prezentat, miercuri, într-o conferinţă de presă, un film de două minute realizat de fotograful timişorean Alexandru Hreniuc.

"Filmul a fost realizat ca o invitaţie de a descoperi şi admira Timişoara de către turişti, dar şi de către propriii cetăţeni. Un oraş viu, vibrant, modern, atrăgător, atât din punct de vedere al afacerilor, cât şi din punct de vedere al turismului, un oraş pentru care principalul avantaj sunt oamenii, cei care dau atmosfera placută, proaspătă şi tânără. Timişoara este mândră de patrimoniul său cultural şi istoric, de multitudinea de obiective turistice, de clădirile istorice, dar cel mai mult de locuitorii săi", a spus viceprimarul.

Conform sursei citate, pentru realizarea filmului au fost folosite tehnici şi elemente speciale.

"S-a folosit macara, s-au făcut cadre subacvatice, cadre aeriene, filmare cu drona, timelapse şi multe altele", a mai spus Diaconu.

Potrivit lui Diaconu, realizarea filmului a costat 3.500 de euro, banii provenind în mare parte din sponsorizări.

Filmul municipiului Timişoara va fi prezentat în premieră în străinătate, la Maastricht (Olanda), săptămâna viitoare, odată cu semnarea unui acord de cooperare culturală între Timişoara şi provincia Limburg.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici