Tinerii implicaţi în accidentul mortal din judeţul Vrancea erau live pe Facebook (Atenţie! Imagini cu puternic impact emoţional)

Doi tineri au murit şi alţi doi au fost răniţi, în timpul nopţii de joi spre vineri, în urma unui accident produs pe DN2, în zona popasului Tâmboeşti, judeţul Vrancea, după ce maşina în care se aflau a derapat şi a lovit un cap de pod, transmite corespondentul MEDIAFAX. În timp ce rulau pe şosea, aceştia transmiteau live pe Facebook, cu dispozitivul de filmat pus pe bordul autoturismului. (VIDEO violent)

103026 afișări
Imaginea articolului Tinerii implicaţi în accidentul mortal din judeţul Vrancea erau live pe Facebook (Atenţie! Imagini cu puternic impact emoţional)

Doi tineri morţi şi doi răniţi într-un accident pe DN2, în judeţul Vrancea (SURSA FOTO: Ziarul de Vrancea)

 Ancheta continua, iar oamenii legii verifică imaginile apărute pe Facebook.

„Am văzut şi noi imaginile, au transmis transmis live pe Facebook în timp ce se aflau în maşină. Vor face verificări colegii, vor lua în calcul şi filmarea de pe Facebook. Oricum, cauza probabilă a accidentului este neatenţie la volan dar şi lipsa de experienţă. Şoferul nu are experienţă, are permis din octombrie 2017. În locul în care s-a produs accidentul este o succesiune de curbe, este şi pantă, este un traseu care necesită atenţie. Probabil nu şoferul nu a respectat nici limita de viteză în localitate. Se continuă cercetările”, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, comisarul şef Zorel Burlan, de la Poliţia Vrancea.

TITLURILE ZILEI

Imediat după producerea accidentului, la faţa locului au ajuns mai multe echipaje medicale care nu i-au mai putut salva pe cei doi tineri de 14 ani şi de 18 ani, din localităţile Odobeşti şi Slobozia Bradului.

Celelalte două victime, conducătorul auto de 19 ani şi un adolescent de 17 ani, ambii din Slobozia Bradului, au scăpat cu răni uşoare.

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici