Tinerii răniţi în accidentul de ski-jet nu au rămas internaţi în spital (Video)

Tinerii răniţi în accidentul de ski-jet din staţiunea Mamaia, de marţi după-amiază, nu au rămas internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, întrucât pacienţii nu au suferit traume majore, a declarat, miercuri, directorul adjunct al unităţii spitaliceşti, Bogdan Câmpineanu.

441 afișări
Imaginea articolului Tinerii răniţi în accidentul de ski-jet nu au rămas internaţi în spital (Video)

Tinerii răniţi în accidentul de ski-jet nu au rămas internaţi în spital (Video)

Totuşi, cadrele medicale au dorit să o ţină sub supraveghere de specialitate pe una dintre tinerele implicate în accident, dar fata a refuzat şi a dorit să meargă pentru consult la un spital din Bucureşti.

Şeful Poliţiei Mamaia, comisarul Iulian Dode, a declarat că patru tineri, doi băieţi şi două fete, au închiriat două ski-jeturi, marţi după-amiază, şi au plecat să se plimbe pe mare. La un moment dat, unul dintre băieţi a lăsat-o pe una din fete să conducă ambarcaţiunea, iar tânăra, lipsită de experienţă, a pierdut controlul ski-jetului şi a intrat în coliziune cu cealaltă ambarcaţiune, evenimentul petrecându-se la aproximativ 150 de metri de ţărm.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici