Toader, despre o eventuală ordonanţă de amnistie: Rămâne valabil ceea ce am răspuns de multe ori

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, întrebat joi, la Alba Iulia, de două ori, dacă va fi dată vreo ordonanţă de amnistie şi graţiere, a evitat să răspundă. ”Rămâne valabil ceea ce am răspuns de foarte multe ori la această întrebare”, a afirmat ministrul.

141 afișări
Imaginea articolului Toader, despre o eventuală ordonanţă de amnistie: Rămâne valabil ceea ce am răspuns de multe ori

Toader, despre o eventuală ordonanţă de amnistie: Rămâne valabil ceea ce am răspuns de multe ori

Prima dată Tudorel Toader a fost întrebat despre amnistie şi graţiere în Sala Unirii din Alba Iulia, unde a avut loc o şedinţă solemnă a Guvernului.

”Ne aflăm într-un moment festiv, un moment solemn, în care particip ca un membru al Guvernului, fără a face declaraţii despre Justiţie”, a spus Toader.

La insistenţele jurnaliştilor, el a declarat că rămâne valabil ce a răspuns în alte rânduri.

”În repetate rânduri am spus şi voi face şi eu, precum altcineva: <la această întrebare am mai răspuns>. Şi rămâne valabil ceea ce am răspuns de foarte multe ori la această întrebare”, a spus ministrul Justiţiei.

La ieşirea din Sala Unirii, ministrul Justiţiei a primit aceeaşi întrebare.

”Eu vă respect şi vă înţeleg interesul, care, până la urmă, e de ordine publică, dar această întrebare mi-a fost pusă de foarte multe ori. Ceea ce am răspuns este valabil şi astăzi”, a conchis Toader.

Declaraţiile ministrului Justiţiei de joi vin în contextul în care anterior Tudorel Toader a infirmat că premierul sau altcineva i-ar fi cerut un proiect pentru amnistie şi graţiere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici