Tom Hanks i-a trimis o scrisoare emoţionantă unui băiat pe nume Corona, ce era hărţuit de colegii săi

  • Corona de Vries, un băiat în vârstă de opt ani din Australia, i-a scris lui Tom Hanks, după ce a aflat că actorul are coronavirus
  • Acesta i s-a plâns lui Hanks că este hărţuit la şcoală, din cauza numelui său
  • Hanks i-a trimis la rândul său o scrisoare emoţionanţă şi o maşină de scris Corona
738 afișări
Imaginea articolului Tom Hanks i-a trimis o scrisoare emoţionantă unui băiat pe nume Corona, ce era hărţuit de colegii săi

Tom Hanks i-a trimis o scrisoare emoţionanţă unui băiat pe nume Corona, ce era hărţuit de colegii săi

Corona de Vries, un băiat în vârstă de opt ani din Australia, i-a scris lui Tom Hanks după ce a aflat că actorul şi soţia sa au fost infectaţi cu coronavirus. Băiatul i s-a plâns totodată actorului că este hărţuit de ceilalţi copii din cauza numelui său, scrie The Guardian.

Tom Hanks i-a răspuns băiatului printr-o scrisoare şi i-a trimis acestuia o maşină de scris Corona.

„Am auzit la ştiri că tu şi soţia ta v-aţi înbolnăvit de coronavirus. Sunteţi OK?”, i-a scris băiatul lui Tom Hanks.

Acesta i s-a plâns actorului că la şcoală ceilalţi copii îi spun „coronavirus”, din cauza numelui său.

„Scrisoarea ta ne-a făcut pe mine şi pe soţia mea să ne simţim minunat”, i-a răspuns Hanks băiatului, într-o scrisoare redactată la o maşină de scris Corona.
„Ştii, e prima când aud că o persoană se numeşte corona – ca şi cercul ce înconjoară soarele”, a mai scris Hanks.

„Cred că maşina asta de scris o să îţi prindă bine. Întreabă-i pe cei din jur cum funcţionează şi foloseşte-o ca să-mi trimiţi  o scrisoare. P.S. Ai un prieten în persoana mea!”, i-a mai transmis actorul.
 

 

Corona de Vries, un băiat în vârstă de opt ani din Australia, i-a scris lui Tom Hanks după ce a aflat că actorul şi soţia sa au fost infectaţi cu coronavirus. Băiatul i s-a plâns totodată actorului că este hărţuit de ceilalţi copii din cauza numelui său, scrie The Guardian. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici