Top 10 al celor mai amendaţi şoferi din România. Cine este românul care a reuşit performanţa să ia săptămânal o amendă

Un şofer profesionist, un medic stomatolog şi un şomer din Constanţa domină topul amenzilor date de Poliţia Rutieră anul trecut. Dintre cei aproape trei milioane de şoferi amendaţi în 2010, zece se detaşează prin numeroasele sancţiuni primite, potrivit Gândul.

115 afișări
Imaginea articolului Top 10 al celor mai amendaţi şoferi din România. Cine este românul care a reuşit performanţa să ia săptămânal o amendă

Top 10 al celor mai amendaţi şoferi din România. Cine este românul care a reuşit performanţa să ia săptămânal o amendă (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Şoferul "profesionist" de pe primul loc a strâns anul trecut peste 70 de amenzi. În medie, în fiecare săptămână a fost sancţionat de agenţi.

"Ori e inconştient, ori îi lipseşte pregătirea, crede un poliţist rutier cu experienţă. În astfel de cazuri, societăţile de asigurări ar trebui să reacţioneze pe măsură. De la 1 ianuarie a intrat în vigoare "bonus malus". Societăţile de asigurări vor ţine cont de abaterile la codul rutier. Un astfel de şofer este o problemă, un pericol public, iar firmele de asigurări pot fi puse în situaţia de a plăti daune considerabile".

Vezi lista celor mai sancţionaţi şoferi din România pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici