Top greşeli pe care le fac "vânătorii" de joburi online

Într-o piaţă a muncii atât de dificilă precum cea actuală, când oferta de joburi este aşa de săracă, iar angajatorii sunt cât se poate de selectivi, inclusiv prezenţa online este extrem de importantă. Dacă faci ceea ce trebuie, ai şansa să demonstrezi de ce eşti în stare, să-ţi pui în valoare experienţa şi aptitudinile. La fel de adevărat este, însă, şi că orice eroare te poate costa şi poţi rata şansa unei angajări.

23 afișări
Imaginea articolului Top greşeli pe care le fac "vânătorii" de joburi online

Top greşeli pe care le fac "vânătorii" de joburi online (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Iată unele dintre cele mai frecvente greşeli pe care le fac "vânătorii" de slujbe pe Internet.

1. Neglijenţa faţă de imaginea online

Tot ceea ce postezi pe Twitter, pe blogul tău, pe Facebook sau pe orice altă reţea de socializare poate ajunge să fie citit de un eventual angajator.

2. Un profil incomplet este echivalentul unui CV incomplet

În momentul în care ai decis să-ţi faci un profil pe un site, atunci fă-l până la capăt. Nimic nu este mai enervant pentru un posibil angajator decât să caute informaţii despre tine şi să găsească doar "piese dintr-un puzzle".

Citeşte mai multe despre greşelile pe care le fac "vânătorii" de joburi online pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici