Topul celor mai ieftine oraşe din lume

În caz că te bate gândul sa te muţi în altă ţară, Incont.ro prezintă mai multe variante şi începe cu cele mai ieftine oraşe din lume. Însă, atenţie, la ei nu e ca la noi: ieftin nu înseamnă sărăcăcios sau meschin, ci chiar frumos, multe monumente istorice sau chiar plaje exotice.

1151 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai ieftine oraşe din lume

Topul celor mai ieftine oraşe din lume (Imagine: Incont.ro)

Pe primul loc se situeaza Sana'a, capitala Yemenului.

Oraşul are cele mai mici costuri pentru mâncare, pentru locuit, cea mai ieftină mobilă şi cele mai ieftine servicii medicale şi nu arată deloc rău: un loc încarcat de istorie şi foarte frumos de vizitat chiar şi doar pentru un sejur scurt.

Să locuieşti o luna la costuri minime aici te costă în jur de 300 de dolari.

Dacă vrei un stil de viaţă mai bun poţi ajunge la 600 de dolari şi vei fi, cu siguranţă, la un nivel mai mult decât decent.

Află care sunt cele mai ieftine oraşe din lume pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici