Topul celor mai romantice 10 oraşe din Europa

Dacă te gândeşti la Europa şi la locurile pe care merită se le vezi, nu poţi să treci cu vederea numeroasele oraşe în care îndrăgostiţii caută romantismul. Iar bătrânul continent, acest veritabil muzeu în aer liber, propune numeroase astfel de locuri, dintre care site-ul offtoeurope.com le-a ales pe cele mai romantice 10.

338 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai romantice 10 oraşe din Europa

Topul celor mai romantice 10 oraşe din Europa (Imagine: Lucian Muntean/Mediafax Foto)

1. Paris (Franţa) - Greu de detronat acest magnific oraş care, de secole, pare neschimbat. Îndrăgostiţi din toată lumea vin în capitala Franţei pentru a gusta la faţa locului recunoscutul romantism francez, după care revin cu fiecare ocazie dintr-un singur motiv: ai atât de multe locuri de văzut şi atât de multe de făcut în Paris. Şi, din păcate, o singură viaţă.

2. Praga (Cehia) - Comunismul nu a făcut prea mult rău acestui superb oraş ceh, iar cei care ajung acolo descoperă că poţi fi foarte romantic într-o zonă a Europei cunoscută pentru "răceala" ei. Castelul din centrul oraşului, grădinile regale, Catedrala St. Vitus, Piaţa Wenceslas sau Podul Charles sunt, toate, locuri făcute parcă special pentru îndrăgostiţi. Un weekend în Praga este suficient pentru a te convinge că romantismul există şi aici.

Citeşte mai multe despre topul celor mai romantice oraşe din Europa pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici