Topul ţărilor cu cele mai mari ajutoare de şomaj

Gândul de a rămâne fără loc de muncă sperie pe toată lumea, mai ales în contextul crizei economice, care face aproape imposibilă găsirea unui nou job în scurt timp, potrivit www.incont.ro.

24 afișări
Imaginea articolului Topul ţărilor cu cele mai mari ajutoare de şomaj

Topul ţărilor cu cele mai mari ajutoare de şomaj (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Dar dacă românii ar trebui să ţină cu dinţii de serviciile lor, în condiţiile în care concedierea îi transformă în muritori de foame, putem spune că există şi şomeri fericiţi. Danezii, finlandezii şi norvegienii se află în topul şomerilor care primesc cele mai mari ajutoare după ce rămân fără job. Nici spaniolii nu se pot plânge, indemnizaţia de şomaj depăşind aici frecvent 400 de euro lunar.

Citeşte mai multe despre topul ţărilor cu cele mai mari ajutoare de şomaj pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici