Toţi clienţii E.ON Gaz România vor primi din august facturi cu coduri de bare

Toţi clienţii E.ON Gaz România vor primi, începând cu luna august, facturi cu coduri de bare, ceea ce le va permite să achite contravaloarea lor prin mijloace moderne de plată, alternative, se arată într-un comunicat al companiei.

14 afișări

Facturile reprezentând contravaloarea consumului de gaze naturale în cazul clienţilor casnici pot fi achitate in termen de 45 de zile de la data emiterii, fără a fi percepute penalităţi.

Pe lângă casierii, consumatorii au posibilitatea să plătească factura de gazele naturale şi la bănci, prin intermediul contului curent personal.

Totodată, începând cu luna august, toţi clienţii E.ON Gaz România vor putea plăti facturile cu cod de bare prin intermediul BRD şi ING Bank care nu vor percepe comisioane pentru aceste plăţi.

E.ON Gaz România asigură distribuţia şi furnizarea de gaze în 20 de judeţe din nordul ţării, printr-o reţea de 18.300 km. Compania este deţinută de grupul german E.ON.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici