Toxiinfecţie alimentară într-o pensiune din Bran: 7 persoane au ajuns la spital

Produse expirate au fost găsite în bucătăria pensiunii din Bran, de unde 7 persoane au ajuns la Spitalul de Boli Infecţioase, cu suspiciune de toxiinfecţie alimentară. Comisarii OPC au decis închiderea temporară a bucătăriei.

1334 afișări
Imaginea articolului Toxiinfecţie alimentară într-o pensiune din Bran: 7 persoane au ajuns la spital

Toxiinfecţie alimentară într-o pensiune din Bran: 7 persoane au ajuns la spital

Comisarul şef al CRPC Braşov, Claudiu Susanu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că la controlul făcut vineri, în bucătăria pensiunii respective din Bran, au fost descoperite şi produse expirate.

Ca deficienţe preliminare, Claudiu Susanu a menţionat existenţa unor produse fără elemente de identificare şi modificarea stării termice la anumite alimente.

”Există o trasabilitate incorectă a produselor în acea unitate, discutăm şi de produse expirate”, a spus comisarul şef al CRPC Braşov.

Potrivit acestuia, s-a dispus retragerea şi distrugerea tuturor produselor alimentare neconforme şi oprirea imediată a activităţii bucătăriei.

Şapte persoane cazate la pensiune au ajuns la Spitalul de Boli Infecţioase, cu suspiciune de toxiinfecţie alimentară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici