Trafic aglomerat pe Autostrada Soarelui şi la intrarea pe DN 22C

Traficul pe Autostrada Soarelui, între kilometrii 50 şi 162 şi la intrarea pe DN 22C Cernavodă-Basarabi, pe sensul de mers către litoral, este foarte intens, pe unele porţiuni maşinile circulând bară la bară, informează, sâmbătă, Centrul Infotrafic.

167 afișări
Imaginea articolului Trafic aglomerat pe Autostrada Soarelui şi la intrarea pe DN 22C

Trafic aglomerat pe Autostrada Soarelui şi la intrarea pe DN 22C (Imagine: Mediafax Foto)

Poliţiştii recomandă şoferilor să circule pe rutele ocolitoare DN2 Bucureşti - Urziceni şi în continuare DN 2A Urziceni - Hârşova - Constanţa, DN 3 Bucureşti - Lehliu - Călăraşi (trecerea Dunării cu bacul la Ostrov) şi în continuare pe DN 3 Ostrov - Adamclisi - Cobadin - Basarabi - Constanţa.

Şoferii care se află deja pe autostradă pot ieşi în dreptul localităţii Lehliu, urmând traseul DN 3 sau la kilometrul 105, urmând traseul DN 21 Drajna - Slobozia şi în continuare DN 2A Slobozia - Hârşova Constanţa, precizează sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici