Trafic aglomerat pe DN1, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei

Traficul rutier era aglomerat, joi după amiază, pe DN 1, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei, mii de autovehicule îndreptându-se dinspre Ploieşti şi Bucureşti către munte cu o viteză ce nu depăşeşte 45 de kilometri pe oră în zona staţiunilor montane.

38 afișări
Imaginea articolului Trafic aglomerat pe DN1, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei

Trafic aglomerat pe DN1, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei (Imagine: Mediafax Foto)

Conform datelor furnizate de poliţiştii de la Dispeceratul de Monitorizare de la Sinaia, traficul pe DN 1, între Comarnic şi Azuga, era aglomerat joi după-amiază, în special pe sensul de mers Ploieşti - Braşov, mii de autovehicule îndreptându-se către munte.

Potrivit sursei citate, la ora transmiterii acestei ştiri, pe Valea Prahovei se circula în coloană, cu o viteză ce nu depăşeşte 40 - 45 de kilometri pe oră, însă nu sunt blocaje în trafic.

Cel mai aglomerat tronson de drum este cel cuprins între staţiunile Sinaia şi Buşteni, unde s-au format coloane de maşini.

Joi, de la ora 8.00 şi până la ora 14.00, 11 192 de autovehicule au tranzitat DN 1, între Comarnic şi Azuga. Peste 7. 000 dintre acestea se îndreptau spre munte, iar 2.733 de maşini au coborât dinspre Braşov către Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici