Trafic alternativ la intrarea în Dumbrava, judeţul Cluj, unde două TIR-uri au derapat

Traficul este îngreunat, duminică dimineaţa, la întrarea în Dumbrava, judeţul Cluj, desfăşurându-se alternativ, după ce două TIR-uri au derapat din cauza zăpezii.

491 afișări
Imaginea articolului Trafic alternativ la intrarea în Dumbrava, judeţul Cluj, unde două TIR-uri au derapat

Centrul Infotrafic a anunţat că în judeţul Cluj, pe DN1-E60, la kilometrul 506, pe raza comunei Căpuşu Mare, la intrare în localitatea Dumbrava, din cauza zăpezii depusă pe carosabil, două autocamioane au derapat.

"Încă nu s-a reuşit mutarea acestora în totalitate, însă s-a dat drumul la trafic numai pentru autoturisme, care circulă alternativ. Se acţionează în continuare pentru deblocarea drumului în totalitate", arată Infotrafic.

Nicio persoană nu a fost rănită.

Totodată, în judeţul Gorj, pe DN67C Novaci – Rânca, între kilometri 22 şi 34, pe carosabil s-a depus un strat subţire de zăpadă şi se acţionează cu două utilaje de deszăpezire.

Pe DN66 Bumbeşti Jiu – Petroşani se semnalează precipitaţii sub formă de lapoviţă.

În judeţul Hunedoara, traficul rutier a fost întrerupt pe DN7, la kilometrul 397, pe raza localităţii Mintia, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autovehicule, două persoane fiind rănite. La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia rutieră pe DN7 se desfăşoară în condiţii normale, pe ambele sensuri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici