Trafic blocat două zile pe un sector al DN18. În zonă se desfăşoară o cursă automobilistică

Traficul auto este blocat timp de două zile pe un sector al DN18 în judeţul Maramureş.

81 afișări
Imaginea articolului Trafic blocat două zile pe un sector al DN18. În zonă se desfăşoară o cursă automobilistică

Trafic blocat două zile pe un sector al DN18. În zonă se desfăşoară o cursă automobilistică

Sâmbătă şi duminică, în Maramureş, se desfăşoară etapa a III-a a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă - Masters 2023.

În ambele zile, traficul auto va fi interzis pe un sector al DN 18. Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, restricţiile vor fi în vigoare „în zilele de 26 şi 27.08.2023, între orele 09.00 - 18.00”.

Circulaţia rutieră va fi închisă total pe DN 18, pe tronsonul kilometric 15 – 23, iar traficul va fi deviat pe rute ocolitoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
trafic,
raliu,
dn18

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici