Trafic blocat între Piteşti şi Câmpulung, unde trei persoane au fost rănite în urma unui accident

Traficul rutier este blocat, luni dimineaţă, pe DN 73, în localitatea argeşeană Mihăeşti, unde trei persoane au fost rănite, două fiind încercarate, după ce maşinile în care erau s-au ciocnit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1138 afișări
Imaginea articolului Trafic blocat între Piteşti şi Câmpulung, unde trei persoane au fost rănite în urma unui accident

Trafic blocat între Piteşti şi Câmpulung, unde trei persoane au fost rănite în urma unui accident

Accidentul a avut loc, luni dimineaţa, pe DN73, între Piteşti şi Câmpulung, în dreptul Ocolului Silvic de la Mihăileşti.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Argeş, unul dintre participanţii la trafic a sunat la 112 şi a anunţat că trei maşini au fost implicate într-un accident rutier şi că sunt mai multe victime.

Spre locul incidentului au plecat mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş şi ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

La faţa locului s-a constatat că în urma coliziunii dintre trei autoturisme, trei persoane au fost rănite, dintre care două sunt încarcerate.

"Am intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă şi modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure.

Una dintre victime este în stare critică, medicii o resuscitează.

Din primele date ale anchetatorilor, accidentul s-a produs după ce unul dintre şoferi a pătruns pe contrasens şi maşina pe care o conducea s-a ciocnit cu alte două.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, Mădălin Zamfir, a declarat că traficul în zonă este blocat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici