Trafic cu restricţii pe centura de vest a Ploieştiului

Circulaţia rutieră se desfăşoară cu restricţii pe drumul naţional 1 - centura de vest a municipiului Ploieşti, unde, pe o distanţă de aproximativ un kilometru, autovehiculele circulă alternativ pe o singură bandă a drumului, din cauza lucrărilor care se desfăşoară în zonă.

17 afișări
Imaginea articolului Trafic cu restricţii pe centura de vest a Ploieştiului

Trafic cu restricţii pe centura de vest a Ploieştiului (Imagine: Mediafax Foto)

Circulaţia pe DN 1, între kilometrii 52 şi 67, este restricţionată de câteva săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare a carosabilului şi a lucrărilor de lărgire a drumului de la două la patru benzi de circulaţie.

De obicei, în week-end, restricţiile de circulţaie impuse din cauza lucrărilor erau ridicate începând de vineri după amiază şi până luni dimineaţă, pentru a nu îngreuna traficul între Bucureşti şi Valea Prahovei. În acest week-end, pe tronsonul menţionat, pe o distanţă de aproximativ un kilometru, circulaţia este restricţionată deoarece pentru reparaţiile efectuate la carosabil, pe o porţiune de drum a fost nevoie ca una dintre benzile de circulaţie existente să fie complet decopertată, zona respectivă nefiind circulabilă.

Traficul în zonă este dirijat de către angajaţi ai firmei care execută lucrările de reabilitare şi care permit autovehiculelor să intre alternativ, pe singura bandă a drumului pe care se poate circula.

Lucrările de reabilitare a şoselei de centură din zona vest a municipiului Ploieşti au început pe data de 21 noiembrie, acestea fiind întrerupte la scurt timp din cauza vremii nefavorabile.

Pe data de 10 februarie, aceste lucrări au fost reluate şi de atunci, cu excepţia week-end-urilor, circulaţia în zonă se desfăşoară cu restricţii, pe anumite porţiuni drumul fiind deschis doar pe o bandă pe sens, circulându-se alternativ şi traficul fiind dirijat.

Potrivit reprezentanţilor Companiei Naţionale de Autostrăzi şi drumuri Naţionale, termenul de finalizare a acestor lucrări este de 23 de luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici