Trafic deviat din cauza unui tir răsturnat: O ambulanţă care transporta un copil la tratament, s-a împotmolit în nămol

O ambulanţă din Iaşi, care ducea un copil la tratament la Techirghiol, a greşit drumul după ce traficul a fost deviat, de pe DN 2, din cauza unui accident în Secuienii Noi, judeţul Neamţ şi a ajuns, duminică, pe o exploataţie agricolă, unde a rămas împotmolită.

94 afișări
Imaginea articolului Trafic deviat din cauza unui tir răsturnat: O ambulanţă care transporta un copil la tratament, s-a împotmolit în nămol

O ambulanţă din Iaşi, care ducea un copil la Techirghiol, s-a împotmolit pe un drum din Neamţ

Purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, Adrian Rotaru, a declarat corespondentului MEDIAFAX, că ambulanţa a fost deviată pe un alt drum decât DN 2, din cauza unui accident rutier. Pentru că şoferul nu a cunoscut zona, ambulanţa a ajuns într-o zonă nisipoasă, unde s-a împotmolit.

„Apelul de la ambulanţa SAJ Iaşi a venit la ora 05.45. Traficul pe DN2 era blocat circulaţia fiind deviată pe un drum alternativ. Din primele informaţii se pare că ambulanţa ar fi greşit drumul şi au rămas împotmoliţi în nămol pe un drum de exploataţie agricolă. Autospeciala ducea un copil cu probleme la coloană, la tratament la Techirghiol. Probabil necunoscând zona, s-au rătăcit. Am intervenit şi i-am ajutat pe colegi”, a spus Rotaru.

Potrivit acestuia, copilul nu a fost în pericol, acesta fiind în stare bună.

„În ceea ce priveşte copilul, au fost discuţii cu personalul medical de pe ambulanţă pentru a muta copilul, aceştia spunând că nu este necesar acest lucru. Ambulanţa efectua un transport la tratament în localitatea Techirghiol , deci nu era o urgenţă medicală”, a mai spus Adrian Rotaru.

La ora transmiterii acestei ştiri, ambulanţa de la Iaşi a putut continua drumul spre Techirghiol, iar autorităţile au redat circulaţiei DN 2, unde s-a răsturnat, în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, un tir, după impactul cu un autoturism. Trei persoane au fost rănite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici