Trafic deviat timp de cinci săptămâni pe A2 din cauza lucrărilor la podul de la Cernavodă

Circulaţia maşinilor este perturbată pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa în zona podului de la Cernavodă unde se fac lucrări de reabilitare. Restricţiile vor fi în vigoare cinci săptămâni.

671 afișări
Imaginea articolului Trafic deviat timp de cinci săptămâni pe A2 din cauza lucrărilor la podul de la Cernavodă

Trafic deviat timp de cinci săptămâni pe A2 din cauza lucrărilor la podul de la Cernavodă

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că restricţiile se aplică începând de marţi, 3 mai.

Restricţiile au fost impuse în zona podului de la Cernavodă, iar autorităţile au închis o cale de rulare şi au deviat traficul pe calea opusă.

„În vederea executării lucrărilor de reabilitare ale podului de la Cernavodă, situat pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, s-a închis calea 1 de rulare (sensul Bucureşti - Constanţa), traficul rutier fiind deviat pe calea 2 (sensul Constanţa - Bucureşti), unde se va circula în ambele sensuri pe sectorul cuprins între kilometrii 156+715 metri – 160+319 metri”, au anunţat autorităţile.

Restricţiile vor fi în vigoare până la data de 8 iunie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici