Trafic dificil între Sinaia şi Azuga

Traficul rutier între staţiunile montane Sinaia şi Azuga de pe Valea Prahovei era, sâmbătă la prânz, extrem dificil, traversarea localităţii Sinaia, indiferent de rută, se realiza într-o oră.

3 afișări
Imaginea articolului Trafic dificil între Sinaia şi Azuga

Trafic dificil între Sinaia şi Azuga (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

La ora transmiterii acestei ştiri, vehiculele circulă cu aproximativ zece kilometri pe oră, coloana de maşini întinzându-se pe toată porţiunea dintre Sinaia şi Azuga.

Vremea caldă a atras turiştii pe Valea Prahovei.

Potrivit site-ului Administraţiei Naţionale de Meteorologie, temperatura este de 5 grade Celsius.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici